A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Hazaáruló!” – így fogadták Ujhelyi Istvánt az Emlékpont előtt (fotók, videó)

Hatalmas balhé kerekedett ma délután Vásárhelyen. Ujhelyi István szegedi szocialista EP-képviselő fórumot tartani érkezett az Emlékpontba, amikor egy tüntető csoport a bejáratnál kifejtette véleményét a baloldali politikusról. Márki-Zay Péter polgármesternek is beolvasott a kisebb tömeg a közintézmény előtt.
Országjáró kampányturnéja során Vásárhelyen járt ma Ujhelyi István. A szocialista EP-képviselő elsőként a Kossuth térre látogatott el, ahol mindössze egy maroknyi MSZP-s szimpatizáns várt rá a párt aláírásgyűjtő pontjánál.


Ezt követően a baloldali politikus az Emlékpontba igyekezett fórumot tartani, azonban az épület előtt egy csapat várta. Márki-Zay Péter érkezett meg először, aki szintén megkapta a magáét, ugyanis a csoport neki is kinyilvánította nemtetszését. A tüntetők szerint a polgármester csak gyűlöletet hozott a városba, fejlesztést pedig egyet sem, míg a városvezető a szokásos Fidesz-kritikáival vágott vissza.

Előkerült a „Nem szégyellitek magatokat?” molinó is, Ujhelyi Istvánt pedig – mivel többször Brüsszelben Magyarország ellen szavazott – még a „Hazaáruló!” jelzővel is illették.

Bálint Gabriella, a KDNP helyi elnöke lapunknak Ujhelyi látogatásáról úgy nyilatkozott: a baloldali politikus vásárhelyi szeánszával a szervezők meggyalázzák a kommunizmus helyi áldozatainak emlékét. 



















Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések