Hirdessen itt

Fidesz: az egyik legfontosabb kérdés a határok védelme

A határok védelmét tartják az egyik legfontosabb kérdésnek az emberek - jelentette ki a Fidesz országgyűlési képviselője Budaörsön kedden.
Csenger-Zalán Zsolt akkor nyilatkozott, amikor Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját támogató aláírásokat gyűjtött a Pest megyei településen.

Azt mondta, érdemes megkérdezni az őket foglalkoztató ügyekben az embereket, akik igénylik, hogy megszólítsák őket. A Fidesz mindig ezt tette - hangoztatta.

A nagyobbik kormánypárt képviselője az egyik legfontosabbnak a határok védelmét nevezte: azt, hogy okmányok nélkül senki ne érkezhessen az országba. Lényeges a szuverenitás megtartása: ne lehessen "diktálni", a magyarok dönthessenek arról, hogy ki lép az állam területére - mondta.

Hozzátette: az emberek szerint veszélyesek továbbá a név nélküli "migránskártyák" is, amelyek terroristák kezébe kerülhetnek.

A Fidesz országgyűlési képviselője kitért arra, hogy pártja már leadta az európai parlamenti (EP-) választáshoz a szükséges ajánlásokat. Megjegyezte, ennek ellenére fontosnak tartják a bevándorlásellenes program melletti aláírásgyűjtést, mert úgy vélik, hogy a fontos ügyekben meg kell kérdezni az embereket.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések