A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eva Mendes elszólta magát, nem is akart gyereket szülni

Eva Mendes egy friss interjúban az anyaságról mesélt, véleménye pedig nem volt olyan idilli, mint azt eddig gondoltuk!
Eva Mendes  és Ryan Gosling mindig is igyekezett megóvni két tündéri gyerekét a hollywoodi felhajtástól. A sztárpár nem enged a nyilvánosságnak, ha a kicsikről van szó, Eva gyakorlatilag teljesen visszavonult a reflektorfényből, második lányuk születését is csak az utolsó hónapban jelentették be, és az esküvőjüket is titokban tartották.

A paparazzik persze mindent megtesznek egy-egy cuki fotóért Esmeraldáról és Amandáról, de így is ritka alkalomnak számít, ha megpillanthatjuk a kis családot:

Ám mesélni róluk, az már más kérdést. Eva Mendes  ebben már nem olyan szigorú, sőt, a Women’s Health-nek most elárulta, nem is szeretett volna gyereket, és sosem gondolta, hogy jó anya lesz belőle.

A lehető legtávolabb állt ez a téma tőlem.

- mondta a gyerekvállalásról Eva.

És jött is a kérdés, hogy akkor mostanra mi történt?

Ryan Gosling történt. Úgy értem, beleszerettem. Aztán hirtelen már láttam az értelmét ennek az egésznek. Nem annak, hogy gyerekeim legyenek, hanem hogy gyerekeink legyenek.

- válaszolt a kérdésre mosolyogva.

Mostanra pedig Eva annyira ráérzett az anyaság ízére, hogy karrierjét teljesen háttérbe szorította. Hát, mi teljesen megértjük, Eva! Ryan Goslingnak valószínűleg számtalan nő gondolkodás nélkül szülne néhány tündéri csemetét!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések