A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecenben készült az a buszflotta, ami fél Magyarországon szállít utasokat

A cívisváros Határ úti ipari parkjában, az Inter Traction Electrics Kft. csarnokában összeszerelt 17 darab Mercedes autóbuszt adtak át pénteken a Volán Buszpark Kft. képviselőinek. 
Az ebből az alkalomból tartott ünnepségen Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: a Volán Buszpark Kft. 2018-ban közbeszerzést írt ki 50 darab alacsony padlós, szóló, városi autóbusz beszerzésére, lízing szerződés keretében. 

Erre az ITK Holding a Merkantil Bankkal közösen sikeresen pályázott. A járműveket az ITK Holding leányvállalata az Inter Traction Electrics Kft. és partnere, az EVO Bus rakta össze, melyeket fokozatosan adtak át a megrendelőnek. Mostanra készültek el a buszflotta utolsó darabjai.
Ungvári Csaba, a Volánbusz Zrt. üzemeltetési-vezérigazgató helyettese arról számolt be, hogy az 50 darab Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbusz Szegeden, Kecskeméten, Salgótarjánban, Egerben, Szolnokon és Hatvanban fog utasokat szállítani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések