A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális! Kunmadarason elütött egy fiatal lányt úgy, hogy vezetni sem vezethetett volna az a túrkevei sofőr

Kunmadarason a Kunhegyesi úton rendőri forgalomirányítás mellett haladt a forgalom. Most megtudtuk, mi is volt az oka a mintegy 2 órán át tartó helyszínelésnek.
A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Géza túrkevei lakos ellen. A 30 éves férfi 2019. április 17-én 19 óra 50 perc körül Kunmadaras belterületén elsodort egy úttesten átkelő gyalogost.

A 14 éves kislány súlyosan megsérült.

A közelben tartózkodó járőrök észlelték az esetet, azonnal a sérült segítségére siettek, miközben értesítették a Tevékenység-irányítási Központot. A rendőrök rövid időn belül azonosították a balesetet okozó járművet és annak vezetőjét. A Túrkevei Rendőrőrs járőrei lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható túrkevei lakost és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra.

Időközben azt is megállapították, hogy a férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, ezért járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A személygépkocsi rendszámtáblája sem felelt meg a jogszabályi rendelkezéseknek, ezért egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt is nyomozás indult.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések