A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Átadták Az Év tetője elismeréseket a Construma szakkiállításon

Átadták Az év tetője szakmai elismeréseket pénteken a Construma építőipari szakkiállításon - közölte az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetség (ÉMSZ) az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint az idén 87 pályamű érkezett be az ÉMSZ pályázatára, ebből 33 pályamunka részesült elismerésben.

A pályázat fődíját, a nívódíjat kapta magas tető szekcióban
Farkas György kivitelező Kápolnásnyéken megépített családi ház pályázata, fémlemeztető szekcióban Bartus Péter, Hafter Kft. kivitelezők OTP-székház, valamint Kiss Károly és Szabó Attila kivitelezők budapesti családi ház pályaműve. 

Az ácsszerkezet szekcióban Aranyszekerce vándordíját vett át Urbanics János kivitelező az esztergomi Zen templom munkáért. 

Szalai Levente, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége ügyvezetője a közleményben kiemelte, az építőipari szektorban tapasztalható konjunktúra kedvezően hatott az általuk képviselt szakmákra. A jövőben fontos előtérbe helyezni a szakmai utánpótlást, ebben ösztönzést jelenthetnek a szakmai versenyek, mint az Ifjúsági Tetőfedő Világbajnokság.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések