A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Agyonverte mostohalányát, mert idegesítette az általa nézett rajzfilm

Két nappal azelőtt, hogy megölte hároméves mostohalányát, a 23 éves, USA-beli nő hosszasan panaszkodott a Facebookon a kislány kedvenc rajzfilmjére. Emellett a kislány kétéves testvérét is rendszeresen bántalmazta – írja a Mirror.
A hároméves McKinley kedvenc rajzfilmje a Bob, the builder volt, naponta többször is kérte, hogy ezt nézhesse. Mostohaanyja, Mckenna Cawley erről más véleményen volt, őt már a zenéje is kifejezetten idegesítette. Még a Facebookon is írt egy dühöngő bejegyzést ezzel kapcsolatban:

Egész nap az agyamban kattog ez a bosszantó dalocska. Gondolom, ezzel ti is mindnyájan így vagytok”

Egy másik alkalommal arról érvelt a Facebookon, hogy ő egy szigorú, következetes szülő, ami nagyon jó dolog:
Nem mondom, hogy én vagyok a legjobb anya, de igyekszem. Mindig elmondom a gyerekeimnek, hogy ezt vagy azt miért nem szabad. Úgy neveltem őket, hogy mindig tudják, mi a helyes viselkedés, és tisztában legyenek tetteik következményeivel. Tudom, hogy még nagyon fiatalok, de azt gondolom, hogy 2, illetve 3 évesen már meg kell értetni velük, mi a helyes, mi az, ami elfogadható, ahhoz, hogy felnőttként tisztességes emberek legyenek”– írta a posztban.

Úgy tűnik azonban, hogy a 23 éves nő összekeverte a szigorúságot az erőszakkal. Két nappal azután, hogy a kislány kedvenc rajzfilmjére panaszkodott a Facebookon, ájultra verte a kislányt.

Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már az orvosok sem tudták megmenteni az életét, pár órával a kórházba szállítás után meghalt. 

A rendőrök kiderítették, hogy a kislányt rendszeresen bántalmazta mostohaanyja. Noha a halál okát csak a boncolkással lehet majd egyértelműen kideríteni, de a gyerek teste tele volt súlyos külső és belső sérülésekkel. 

A mostohaanya a lány kétéves testvérét is gyakran verte, amit a férjére próbált fogni.

A nőt gyerekgyilkossággal gyanúsítják, és azóta is folyik ellene a nyomozás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések