A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Vatikán afrikai bíborosa szerint ha Európa eltűnik az iszlám lerohanja a világot

Robert Sarah bíboros mélységesen elítéli a migrációt.
A KERESZTÉNYEKNEK INKÁBB ELLENEZNIÜK KELL A TÖMEGES BEVÁNDORLÁST”
– fogalmazott Robert Sarah, az Isten vagy semmi című bestseller szerzője.

A guineai származású bíboros szerint a Bibliát pedig nem szabadna a migráció igazolására használni.

A TÖMEGES BEVÁNDORLÁS A RABSZOLGASÁG ÚJ FORMÁJA”
– mondta egy francia lapinterjúban a vallási élenjáró, aki a Vatikán Istentiszteleti és Szentségi Kongregációjának Ferenc pápa által kinevezett prefektusa.

A Mandiner által szemlézett cikkben a bíboros elmondja, hogy téves egzegézis Isten szavát a bevándorlás reklámozására használni, majd élesen bírálta azokat a püspököket, akik „homályos és pontatlan dolgokat mondanak, hogy elkerüljék a kritikát”.

AZ EGYHÁZ NEM ASSZISZTÁLHAT A RABSZOLGASÁG EZEN ÚJ FORMÁJÁHOZ, AMI A TÖMEGES BEVÁNDORLÁSSÁ VÁLT. HA A NYUGAT TOVÁBBRA IS EZEN A VÉGZETES ÚTON JÁR, AKKOR A SZÜLETÉSEK HIÁNYA MIATT EL FOG TŰNNI, ÉS ELFOGLALJÁK AZ IDEGENEK, MINT AHOGY EGYKOR RÓMÁT IS MEGSZÁLLTÁK A BARBÁROK”
– fogalmazott Sarah, majd hozzátette, hogy az ő hazája muszlim többségű, tudja, miről beszél.

Hozzátette: „Ha Európa eltűnik, és vele eltűnnek az öreg kontinens megfizethetetlen értékei, az iszlám lerohanja a világot, és teljesen megváltoztatja a kultúrát, az antropológiát és a morális elképzeléseket is.”

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések