A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szemkilövető diktátor, Kúrcsányi kolosszális hazugsága

Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán ötperces videóban miniszterelnökké választásától kezdve vázolja politikai pályafutását. A filmben a DK elnöke természetesen a tőle megszokott távolságra kerül az igazságtól.
Kedvenc böszménk, Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán ma az alábbi videót tette közzé. A videóban miniszterelnökké választásától kezdve vázolja politikai pályafutását – néhol kicsit kiszépítve azt. Ezek közül csak néhányat emelnénk ki:

2006-ban a semmiből visszahoztam a baloldal esélyét, végül a győzelmét, hogy reformok sokaságával csináljunk egy európai Magyarországot.

A változás mindig nehéz. Nagyon sokan féltek tőle, nagyon sokan nem akarták, én meg fel akartam őket rázni, hogy „Értsétek meg, mást kell csinálni”. Tudják, ez az ösződi beszéd.

Itt jön el a videó talán legérdekesebb része, ahol Gyurcsány egy jelentős ”ban részesít minket, és felfedi, hogy valójában mi is történt 2006 októberében:

Persze a beszéd a jobboldal számára apropója lett egy erőszakos puccskísérletnek. Drámai napokat éltűnk meg, próbáltam megóvni az ország biztonságát, nyugalmát.

Gyurcsány egyébként a DK alapításáról és működéséről is érdekes információkat közöl. Ennek alapján önmagukat – valótlanul – a “nép egyszerű embereiként” próbálja meg feltüntetni:

Jártuk az országot, nulla forintból, laktunk ismerősnél, rokonnál, barátnál.

(De vajon hogy járták az országot „nulla forintból”? Talán blicceltek a vonaton, vagy lopták az üzemanyagot?) A miniszterelnök emellett még jó néhány percen át magyarázza korábbi cselekedeteit és azt, hogy miért jó ellenzéki párt a DK. A videó végén odáig jut, hogy már-már kiabálva hangsúlyozza azt, hogy a DK egy cselekvő, erős, magabiztos ellenzéki párt lett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések