A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A német titkosszolgálat korábbi vezetője: “emberek élete fog Merkel lelkén száradni ha nem lép”

Hans-Georg Maassen, a német alkotmányvédelmi hivatal korábbi vezetője hivatalosan is figyelmeztette Angela Merkelt, hogy a migrációs nyomás és a terrorveszély is nőni fog Németországban. 
Konkrét terrorcselekmények elkövetéséről szóló információkat is átadott Merkelnek, amit természetesen nem hozhat részletesen nyilvánosságra.

A titkosszolga arra is figyelmeztet, hogy:

“A migrációs zsilip továbbra is nyitva van, emiatt pedig újabb migránsáradat fenyegeti Közép-Európát, ezen belül elsősorban Németországot. Információik szerint minden tizedik bevándorló radikalizálódott és ezek gyakorlatilag alvó sejtként vannak jelen a hétköznapokban. Ez azt jelenti az esetükben, hogy bármikor aktívan részt vehetnek terrorcselekmény elkövetésében.”

Maassen arra is felhívta a figyelmet, hogy:

“A hivatalnak konkrét terrorcselekmények előkészületéről is vannak információik, amiket természetesen nem oszthat meg a nyilvánossággal, valamint Merkelnek lépnie kellene a beszivárgott egykori ISIS harcosok ellen, mert így emberek élete fog a lelkén száradni.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések