A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 444 a fake news-ban hisz és a jövőben is abban fog hinni

A minőségi újságírás jegyében a 444 előbb közölt egy cikket, mint hogy maga az esemény megtörtént volna – erről is velős véleményt fogalmazott Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter és Boros Bánk Levente a Hír TV Troll című műsorában.
PÁROS LÁBBAL KÉNE KIRÚGNI AZ ÚJSÁGÍRÓT, DE A FŐSZERKESZTŐNEK IS FEL KELLETT VOLNA MONDANIA
– mondta Pindroch Tamás a 444 helytelen híreire reagálva, ahol a hírportál hamarabb hozott le egy hírt, mint ahogy az megtörtént volna.

Szarvas Szilveszter szerint a legnagyobb probléma ezzel az, hogy lepereg róluk, hogy hamis híreket hoznak létre, ráadásul normálisan elnézést sem tudnak kérni.

A szlovák parlamentben pedig arról beszélnek, betiltanák a külföldi himnuszok, így a magyar himnusz eljátszását, eléneklését is a rendezvényeiken. Boros Bánk Levente azt mondta, ahogy

CEAUSESCU SEM TUDTA ELTÜNTETNI A MAGYAROKAT ROMÁNIÁBÓL, ÚGY A SZLOVÁKOK IS ÖNGÓLT RÚGNAK EZZEL AZ INTÉZKEDÉSÜKKEL, HISZEN CSAK AZT ÉRIK EL, HOGY FELTÜZELIK A MAGYAROKAT MIND A FELVIDÉKEN, MIND PEDIG AZ ANYAORSZÁGBAN.

Teljes adás:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések