A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vízesésben pucérkodott Bódi Sylvi

Ledobta a textilt a modell.
Meseszép helyeken jár Bódi Sylvi. A Pápua Új-Guineába is ellátogató szörfös-modell – akiről nemrég egy pikáns videó is készült – ezúttal egy igazán erotikus képet posztolt közösségi oldalán: egy vízesésben fürdőzik meztelenül.

A meztelen testét csupán csak egy kő takarja, de így is nagyon sokat sejtet a kép.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A @zanzacosmetics seaweed (tengerifüves) szappanjaira teljesen rákattantam. 😍 Otthon is ezt használom, de az utazások során is mindenhova viszem magammal ezeket a különleges, természetes összetevöket tartalmazó szappanokat. Ez itt éppen a kurmukás (turmeric), amelynek összetevöi: szűz kókuszolaj, méhviasz, tengeri fű, desztillált víz, kurkuma gyökér kivonat. 👌🏼 (A desztillált víz az nem összetevő, hanem anélkül szimplán nincs szappan. Hidegen készült szappan esetén ebben oldják fel a lúgot. 🤞🏼😊) #ZanzaNaturalCosmetics #Reklám #MertNagyonJóTermék #SzeretiABöröm #Szemcsés #Tengerifüves #Organikus #KurkumásSzappan #Turmeric #Soap #PálmaOlajMentes #CrueltyFree #Cosmetics #NaturalCosmetics #HandMade #NaturalSoap #SeaweedSoap #SylviBodi #Micronesia #Cascade #NaturalPool #Nature
Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések