A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komolyra fordult Hajdú Péter új kapcsolata! Íme a részletek

Két hónappal ezelőtt lépett be Péter életébe Anna, aki azonnal elrabolta a sztár szívét, a kapcsolatuk mostanra pedig egészen komolyra fordult.
A Ripost február végén írta meg, hogy Hajdú Péter egy évvel válása után újra szerelmes lett. Előtte nem sokkal azt is elárulta, milyen hölgyet képzel el maga mellett hosszabb távon. Ennek a képnek tökéletesen megfelel a 26 éves Alföldy Anna, aki nem csak gyönyörű, de a kettejük közt lévő korkülönbség sem kettessel kezdődik, ráadásul modellként és üzletasszonyként is önálló karriert épít, amelyek mind fontosak Péter számára – írja a lap.

A Ripost beszámolója szerint a kapcsolat mindössze két hónapja tart és a fiatal lány szülei még nem találkoztak a műsorvezetővel, de a pár hamarosan sort kerít a háztűznézőre is.Ehhez Dunaszerdahelyre utaznak majd, hiszen Anna édesanyja ott él.  Péter egyelőre még óvatosan fogalmaz friss kapcsolatáról, de azt nem tagadja, komoly terveket dédelget.

Nagyon korai még arról beszélni, hogy milyen komoly terveink vannak egymással, de maradjunk annyiban, hogy jelenleg úgy érzem, minden lehetséges – mondta a lapnak a műsorvezető.

A Ripost többet is megtudott Hajdú Péter választottjáról, aki szempilla-stylistként dolgozik.

“26 éves vagyok, tele tervekkel és ambícióval. Most a karrieremet építem és remélem, hogy nem csak modellként, de rövidesen üzletasszonyként is sikeres lehetek” – árulta el Alföldy Anna.

“Ugyanakkor harmincéves korom körül szeretnék majd családot is alapítani, bár erről korai még beszélni”- szögezte le a lány.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések