A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas első közös fotója – A megismerkedésük napján készült

Ritkán látott fotón a sztárpár.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kapcsolatának nem jósoltak nagy jövőt, ugyanis a gyönyörű színésznő 25 évvel fiatalabb a színészlegendánál. Ennek ellenére 2018 novemberében ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat. A sztárpár legelőször 1996-ban, a Deauville-i Filmfesztiválon találkozott egymással.

A 49 éves színésznő posztolta Instagram-oldalára azt a fotót, amely a franciaországi filmfesztiválon készült róla és Michael Douglasről. A sztár a képhez azt írta, hogy ekkor találkozott életében először a férjével, viccesen meg is jegyezte, hogy nem emlékszik, miről beszélt Douglas abban a pillanatban, amikor lekapta őket a fotós egymás mellett. Ki tudja, talán akkor még a két filmcsillag maga sem gondolta volna, hogy egyszer összeházasodnak és családot alapítanak egymással.


A sztárpár végül 1999-ben jelentette be, hogy összeházasodnak, rá egy év múlva pedig meg is volt az esküvő. A nagy napjukon fiuk, Dylan csak pár hónapos volt, három évvel később megszületett a lányuk is, Carys. A kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, 2013-ban különváltak egy időre, ám a válókeresetet végül nem adták be, csak különköltöztek egymástól. 2014-ben viszont újra összejöttek, azóta pedig erősebbek, mint valaha.

Az interjúikban mind a ketten nagy szeretettel mesélnek a házasságukról, a színésznő korábban elmondta a Today Showban, hogy nagyon boldog, hogy Michael Douglas mellett lehet, hozzátette, persze, nem mindig tökéletes az életük, de ezzel szerinte nincs semmi gond. Egy másik interjújában a színészt a legjobb barátjának nevezte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések