A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videón Merkel és a spionkodó Conte magánbeszélgetése Salviniről

Az olasz La7 csatorna tévéstábja hallgatta ki és tette közzé Angela Merkel és Giuseppe Conte davosi világgazdasági fórumon történt magánbeszélgetését, amelyben többek között az olasz belpolitikáról és Matteo Salviniről esett szó.
Az ATV információi szerint Conte a felvételen azt magyarázza Merkelnek, hogy az Öt Csillag most nagy kínban van, mivel a közvélemény-kutatásokban visszazuhantak 26-27 százalékra, miközben Salvini 35-36 százalékon áll, és az egész migrációs témát leuralja, Di Maióék meg keresik, hogy milyen témákhoz nyúlhatnának, ami nem migráció.

Amikor Merkel felteszi a kérdést, hogy az Öt Csillag mégis mire fókuszál a kampányban, Conte azt feleli: “Sokan a pártban azt mondják, hogy Németország a barátunk, tehát Franciaország ellen kell kampányolnunk” Ezen aztán Merkel is elneveti magát, megjegyezve, hogy kicsit leegyszerűsítő megközelítés ez így. Aztán visszakérdez: szóval akkor Di Maio a franciák ellen van, Salvini meg Németország és Franciaország ellen? Conte válasza egyszerű: “Salvini mindenki ellen van”. – idézi a beszélgetés részleteit a portál.

A beszélgetésről készült videót itt nézheti meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések