Hirdessen itt

Soros pénzből nagyon jól megy a baloldalnak! A Kanári-szigetekre költözött a volt MSZP-elnök?

Tóbiás József és családja a közösségi oldalakra feltöltött fotóik alapján nagyon úgy tűnik, hogy a varázslatos Kanári-szigetek napsütötte, homokos tengerpartjaira cserélték az itthoni szürke hétköznapokat.
Napsütés, pálmafák, bikini, morajló tenger. Ilyen körülmények között tölti mostanában mindennapjait Az MSZP egykori elnöke és családja – írja a Borsonline.hu.

A lap információi szerint Tóbiás felesége, Rába Tímea és lányuk, Nina fotói alapján október óta több hetet is ilyen varázslatos körülmények között töltöttek. Ugyan pár fotó eltűnt Rába Tímea oldaláról az elmúlt napokban, azonban lányuk a múlt héten már újra egy hullámzó tenger partjáról jelentkezett be ismerőseinek.

Minden jel arra utal, hogy nem egy egyszeri vakációról van szó, a látottak alapján felmerül a gyanú, hogy az egykori MSZP-elnök el­hagyta Magyarországot, és a Parlamentből már nem érdi, hanem kanári-szigeteki otthonába siet ha­za. La­punk ke­resi, hogy a ma leadás­ra ke­rülő va­gyon­nyi­lat­ko­za­tok­ban van-e nyoma Tóbiás József lehetséges új otthonának – tudatja a portál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések