Hirdessen itt

Serie A: Gervinho kibabrált a listavezetővel - videó

Gólzáporos mérkőzésen szerzett pontot a Parma a Juventus otthonában, faragott hátrányából a Napoli.
Komoly pofonba szaladt bele a Serie A listavezetője az Olasz Kupában, a Juventus zsinórban három Coppa Italia-győzelem után biztosan nem védi meg címét, miután 3-0-s vereséget szenvedett az Atalantától. Volt tehát min kozmetikáznia a torinóiaknak a Parma ellen, már csak azért is, mert a Napoli szombat délután nagyon simán intézte el a Sampdoriát.

A mérkőzés első gólját Cristiano Ronaldo szerezte meg, a portugál Aranylabdás teljesen üresen vehetett át egy labdát a tizenhatoson belül, s bár a lövés pillanatában megcsúszott, éppen ennyi kellett ahhoz, hogy megpattanó lövése védhetetlenné váljon.


A fordulás után Daniele Rugani duplázta meg a Zebrák előnyét, bár nehéz dolga éppen nem volt, nagyjából három méterről kellett a pármai kapuba pofoznia a labdát egy tizenhatoson belüli kavarodás végén.


Mielőtt hátradőlhettek volna a hazaiak, Antonio Barilla gondoskodott arról, hogy ne tehessék ezt meg, még két perc sem telt el Rugani gólja után, amikor Parma játékosa a torinói kapuba stukkolt.


A Juventus nem rémült meg a pármai szépítéstől, és néhány perc leforgása alatt ismét kétgólosra növelte előnyét, Cristiano Ronaldo második találatát fejjel szerezte meg.


A 74. percben Gervinho a mérkőzés legszebb találatával újra egygólosra csökkentette a Parma hátrányát, az elefántcsontparti csatár sarokkal talált be a Juventus kapujába.


Amikor már mindenki elkönyvelte volna a Zebrák sikerét, Gervinho ismét megvillant, s bár kellett hozzá Mattia Perin kapus hathatós segítsége is, megmentett egy pontot a vendégeknek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések