Támogassa munkánkat, hogy minél több hasznos információval szolgálhassunk önnek. Valamint, hogy reklámmentessé tehessük a portált.

Dobrev Klára “lehazudja” a bevándorláspárti terveket, miközben a DK megszavazza azokat

A Fidesz szerint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP) listavezetője itthon “lehazudja” a bevándorláspárti terveket, de közben pártja EP-képviselői minden olyan javaslatot megszavaznak Brüsszelben, amelyek erősítik a bevándorlást.
Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy Dobrev Klára egy előző napi televíziós interjúban azt mondta: nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok, illetve nincs olyan ember az Európai Unióban és a magyar politikában sem, aki az illegális migrációt támogatja.

Ha Dobrev Klára szerint nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok, akkor hogyan reagál arra, hogy saját férje, Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat – tette fel a kérdést Hidvéghi Balázs. Arra is felhívta a figyelmet, hogy Soros György szerint az EU-nak legalább évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie, a brüsszeli vezetők pedig rendszeresen egyeztetnek Sorossal és hálózatával.

MTI

0 Megjegyzések