A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Vannak olyan napok, amikor fel sem tudok kelni” – Komoly fájdalmairól vallott Mező Misi

Küzdelmes betegségéről vallott A Dal 2019 zsűritagja: Mező Misi sokszor fel sem tud kelni a fájdalomtól, amit a gerincsérve okoz, ám a műtétre nem bólint rá.
Bár nagy fájdalommal kell megküzdenie A Dal 2019 című műsor zsűritagjának, mégis nemet mond a műtéti beavatkozásra. Mező Misinek évek óta gerincsérve van, de szerencsére ez nem gátolja őt a munkában – mondta a Borsnak Mező Misi.

– Három éve derült ki, hogy gerincsérvem van, ami két ponton is jelentkezett. Szerencsére a koncertezésben nem gátol, bár vannak olyan napok, amikor fel sem tudok kelni, annyira fáj. Műteni lehetne, de egyelőre erről szó sincs, nagyon komoly beavatkozásnak számít, hiszen ha bármi rosszul sül el, annak maradandó következményei lehetnek.

A Magna Cum Laude énekese a műsorral kapcsolatban azt is elárulta, hogy Oláh Gergő árva gyerekekről szóló dala mélyen megérintette őt.

– A műsor jól indult, magával vitt Oláh Gergő dala, rettenetesen meghatott, miközben arra gondoltam, mennyire vigyáznom kell a családomra – mesélte Mező Misi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések