A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sebestyén Balázsék is megszólaltak Andy Vajna halála után, ez hangzott el az élő műsorban

Sebestyén Balázsék is megemlékeztek az elhunyt Andy Vajnáról a Rádió 1 reggeli műsorában.
Mint megírtuk, Andy Vajna váratlan halálhíre nagy megdöbbenést keltett kollégái és ismerősei körében is, jóllehet sokan tudták, hogy egészségügyi problémák gyötrik a filmmogult. Andy Vajnáról – aki egyébként a TV2 Csoport és a Rádió 1 tulajdonosa volt – a Balázsék című reggeli műsorban is megemlékeztek hétfő reggel – írja a 24.hu.

– Ismerve Andyt, ő azt várná tőlünk, hogy vezessük ugyanúgy a műsort. Jól seggbe rúgna minket, ha azt mondanánk, nem röhögünk, nem vagyunk vidámak. Az egész rádió nagyon sokat köszönhet neki. Jó irányító és  stratéga volt, itt, a rádiónál is mindenki nagyon szerette, mert egy jószívű, jó természetű ember volt – mondta Sebestyén Balázs, aki egyébként nem tudott arról, hogy Andy Vajna hosszú ideje betegeskedett volna.


– Érdekes volt olvasni, hogy hosszú ideje beteg volt. Utoljára, amikor láttam, még nagy tervei voltak, főzött, majd kicsattant az egészségtől. Korai lenne arról beszélni, hogy mi lesz a rádióval, de csomó mindent szeretett volna még megvalósítani – idézte a 24.hu a rádióst, akit egyébként elszomorít, hogy egyesek még most is képesek rosszindulatú megjegyzéseket tenni Andy Vajnára. Balázzsal Vadon Jani is egyetértett.

– Nem a semmiből jött haver volt. A legkorrektebb főnökünk volt. Kőkemény volt. Mi rosszat nem tudunk mondani, és részvétünk annak, aki őszintén, érdek nélkül szerette – mondta Vadon Jani a reggeli műsorban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések