A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült Valkó Eszter születendő gyermekének a neme - nem erre számított a műsorvezetőnő – videó

Végre kiderült, hogy Valkó Eszter és Radócz Péter első gyermeke fiú lesz vagy kislány.
Első gyermekét hordja a szíve alatt Valkó Eszter. A 44 éves műsorvezetőnő és férje, Radócz Péter öt éven keresztül próbálkoztak, míg végül a lombikprogram vezetett eredményre. Eszter azonban kissé elszontyolodott, amikor az orvosa közölte vele, hogy kisfiút vár.

– Teljesen elkeseredtem. Hát, mondom, az nem lehet. Én teljesen lányra számítottam, mert nekem csak lánytestvéreim vannak, nálunk nőuralom van. Nem azért, mert én lányt szerettem volna, csak olyan furcsa. Mit kezdek én egy kisfiúval? – mondta nevetve a Fókusz kameráinak.


Azt, hogy a házaspárnak miért nem fogant meg idáig gyermeke, az orvosok nem tudták megmondani. Egyedül Eszter életkorát hozták fel indokként.

– Nekem a Peti egy picit később jött, mint ahogy kellett volna. 36 éves voltam, amikor megismertem őt – árulta el a műsorvezetőnő. – Ez nem egy tudatos választás volt, hogy én majd 40 éves korom felett szeretnék szülni, hanem az élet így hozta, hogy eddig kellett várnom. De hát a jó dolgokra várni kell.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések