A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felépült: hazaengedték a kórházból a káptalanfai családirtó áldozatát

Még mindig életveszélyben van az a kislány, akit egy osztrák férfi lőtt meg.
Hazaengedték azt a fiatal nőt, akinek egykori párja, egy osztrák férfi véres mészárlást rendezett Káptalanfán. Mint megírtuk, a Bécsben élő férfit nemrégiben elhagyta magyar kedvese, a nő hazaköltözött s szüleihez. 

Az ámokfutó valószínűleg azért jött utána másfél hete a szülői házhoz, hogy megpróbálja visszaédesgetni, ám egy fegyvert is hozott magával. Sok esélyt nem adott a békülésre, mert miután megpróbálta felgyújtani az épületet, lövöldözni kezdett. Megölte a fiatal nő apját, volt szerelmét és annak édesanyját, valamint hároméves kishúgát pedig megsebesítette. A vérfürdő végeztével önmaga ellen fordította a fegyverét.

A TV2 Tények stábja épp akkor járt a káptalanfai háznál, amikor a fiatal nő hazaért a kórházból. Fizikailag már jobban van, ám soha nem fogja tudni feldolgozni a történteket, azt mondta, soha nem akar visszaköltözni Bécsbe.

A kislány még mindig életveszélyes állapotban fekszik a győri kórházban: fájdalmai miatt mesterségesen altatják, orvosai pedig eddig még nem ébresztették fel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések