A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jobb, ha ezt a listát megnézni: itt várhatóak fokozott NAV-ellenőrzések

Jobb, ha ezt a listát megnézi: ezek a vállalkozások fokozottan számíthatnak NAV-ellenőrzésre a következő napokban!
A NAV mostani Adótraffipax listája ezúttal is területekre lebontva listázza azokat a vállalkozásokat, amelyek fokozottan számíthatnak ellenőrzésre a következő napokban, hetekben, íme néhány példa, a teljes listát pedig ide kattintva nézheti meg.

Észak-Budapesten január 14. és 31. között fokozottan ellenőrzik a sport-, szórakoztató és szabadidős tevékenységet végző vállalkozásokat.

A Baranya megyei Harkányban, Komlón, Mágocson, Siklóson, Szászváron, Szentlőrincen, Szigetváron, Villányban és a megyeszékhelyen január 21. és 27. között végeznek ellenőrzéseket. Itt a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az online pénztárgép használatát, valamint a forgalmazott áruk eredetét ellenőrzik. Kiemelt figyelmet fordítanak, a ruházati kiskereskedőkre, a zöldség- és gyümölcskereskedőkre, a piacokon és közterületeken árusítókra, valamint a vendéglátóhelyekre.

Borsod megyében is fokozottan ellenőrzik a kereskedőknél és a vendéglátó egységekben a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát, valamint a foglalkoztatottak bejelentését.

Győrben és Sopronban január 14. és 31. között fokozottan ellenőrzik a fénymásoló üzleteket, a papírboltokat, illetve a ruhatisztítással foglalkozó vállalkozásokat.

Salgótarjánban január 21. és 25. között helyszíni ellenőrzések lesznek.

A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei kiemelten ellenőrzik 2019. januárjában a fodrászati, szépségápolási és egészségmegőrző vállalkozásokat.

Somogy megyében azokat az üzleteket ellenőrzik, ahol az "online pénztárgépek nem kommunikálnak a NAV szerverével"

Tolna megyében január 21. és 25. között a kiskereskedőket ellenőrzik kiemelten. A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek (pl. éves felülvizsgálat, nyitó készpénzkészlet rögzítése stb.) teljesítését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések