A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hiába a napsütés, napokig tartó havazással és mínuszokkal indul a hét

Bár sok napsütés várható, mégis télies időjárásra számíthatunk a hétfői napon: hidegre kell készülni, néhol hószállingózás is előfordulhat.
A met.hu előrejelzése szerint az ország északi részén sok napsütésre számíthatunk, a déli vidékeken pedig inkább felhősebb idővel kell számolni, de hosszabb-rövidebb időre ott is kisüt majd a nap. Kezdetben néhol hószállingózás előfordulhat, az északi szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható. Késő estére 0 és -5 fok közé hűl le a levegő.
Kedden dél felől megnövekszik a felhőzet, így jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elsősorban a déli vidékeken számíthatunk kisebb havazásra, hószállingózásra, az északias szél mérsékelt marad. Kedden a nap legmelegebb óráiban +3 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála, majd a késő esti 0, -5 fokról hajnalra általában -2, -10 fok közé csökken a hőmérséklet, de a derült, hóval borított területeken ennél hidegebb is lehet.

Szerdán – a korábbi napokhoz hasonlóan – újból hószállingózásra és mínuszokra lehet számítani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések