A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erre őrülnek meg mostantól a húszévesek? - Vácrátót polgármestere megint nagyot alkotott

Új klippel nyomul 2019-ben Vácrátót polgármestere, Spiegelhalter László, azaz Spigiboy. Avagy, nem csak a húszéveseké a világ - vagy mégis?
Spigiboy és Strong R szerint igen, hisz legújabb dalukkal is pont ezt a korosztályt vették célba. Spigiboy nem ma kezdte a szakmát, de tudja, hogy a mai fiatalok ízlésére kell formálni a klubzenét, ezért fiatal tehetségekkel együtt dolgozott legújabb dalán és klipjén is.

Az ismert DJ programozó-matematikus szakon végzett az ELTE-n és jelenleg Vácrátót polgármestere, de a zene világa már diákként beszippantotta magába, és azóta sem engedi el. A kilencvenes évek elején a helyi diszkókban lemezlovaskodott és korán felismerte, hogy a dj-k közül azok léphetnek előrébb, akik saját zenét írnak. Így saját dalai jelentek meg már a 90-es évek végén: 1998-ban "Sound" című dala a Hungarian House Only 2.  korongon, a 2002-es év nagy sikere a "Back On The Street" szám volt, ami a Budapest Parádé egyik dala lett és felkerült a Budapest Parádé 2002 válogatáslemezre. 2003-ban Erős Attilával készített közös CD-t és a szerzőpáros elnyerte a 2005-ös VIVA COMET legjobb DJ kategória díját.

Spigiboy a 2019-es évet First Beat című legújabb dalával nyitja, melyet a fiatal hazai dj generáció egyik legtehetségesebb dj-jével és producerével közösen készítette el. Strong R – azaz Erős Roland - eredetileg focistának készült, 5 éves korától arra edzett, hogy hivatásos sportoló legyen, 17 évesen pedig már NBII-ben játszott. A zeneszerzés kis kora óta érdekelte, de szüleinek más tervei voltak vele. Otthon volt egy rossz számítógépe és két Tesco-s hangfala, azokon kezdett el remixelgetni. Strong R is hasonlóan vélekedik: „nem elég ha remixeket készítünk, saját szerzemények kellenek ahhoz, hogy az emberek megismerjenek és elismerjenek minket”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések