A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alizetics tornaismertető indul Hajdúszoboszlón, hogy minél többen megszeressék ezt a mozgásformát

2019. január 8-tól (keddenként) 17 órai kezdettel a hajdúszoboszlói Bocskai István Gimnázium aulájában Szepesi Aliz Kick-Box Európa Bajnok az Alizetics Női Torna alapítója közösségépítő, programismertető tornára várja az érdeklődőket.
A hetente egyszeri alkalom célja, hogy minél szélesebb körben megismertethesse a hajdúszoboszlóiakkal az Alizetics Egészségmegőrző és Testszépítő Női Tornát, ami Aliz saját magyar szabadalmaként nemcsak az országban, hanem a határon túl is kezd egyre szélesebb körben terjedni. 

Az Alizetics torna Célja a női test harmonikus, szép formájának kialakítása az anyatermészet határain belül. A gyakorlatok a légzést, a keringést és az ízületeket nem terhelik, ezért korhatár nélkül bárki elkezdheti (14-90 éves korig).  

Alább csatoljuk a torna plakátját! A tornával kapcsolatos további információkat megtaláljátok a www.alizetics.hu weboldalon. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések