A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

WWE: díjazták az év legjobbjait

A világ vezető pankrátorszervezete a WWE összesen tizenöt kategóriában választotta meg a 2018-as év legjobbjait. 
Az év szupersztárjának a férfiaknál Brown Strowman-t választották meg aki az idei évben folyamatosan a WWE egyik húzóneve volt, valamint áprilisban az ő győzelmével ért véget Szaúd-Arábiában a Greatest Royal Rumble elnevezésű kieséses mérkőzés. A hölgyeknél Becky Lynch nyerte a címet mivel az idei évben egy különleges változáson ment át a karaktere. 

Az év csapata a "The Bar" elnevezésű formáció lett, amely jelenleg is csapatbajnok a SmackDown-nál, és egész évben meghatározó szerepet játszott Cesaro és Sheamus duója. 

Az év visszatérőjének Dean Ambrose-t választották aki egy hosszas sérülés után tért vissza szorítóba és segítségével Seth Rollins elnyerte a WWE Universal övét. A két birkózó aztán "természetesen" egymás ellen fordult és az Intercontinental Champion övet Ambroes elnyerte vetélytársától. 

Az év rivalizálása Roman Reigns és Brock Lesnar ellentéte lett amely több címmérkőzésben csúcsosodott ki és amely a WrestleManián, vagyis a világ legnagyobb pankrátorgáláján vette kezdetét. 

Az év mérkőzésének a szervezet történetének első PPV (előfizetéses) gálájának az Evolutionnek a főmeccsét választották ahol Becky Lynch felülmúlta Charlotte Flair-t a  SmackDown Women`s  bajnoki címért. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések