Hirdessen itt

Nyomtalanul eltűnt az iskolából a fiatal lány, hat napja nem találják

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 16 éves felsővadászi lány eltűnése ügyében.
Kemény Szabrina a rendőrség adatai szerint a lány 2018. december 14-én 14 óra 15 perc körüli időben egy sárospataki szakgimnáziumból ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kemény Szabrina személyleírása: 160 centiméter magas, normál testalkatú, arca szeplős és vállig érő fekete színű haja van.

Az eltűnésekor viselt ruházata: mustár színű szövetnadrág, fekete bakancs, szürke kabát (belseje feltűnően rózsaszín, hímzett az ujja, kapucnija körben prémes) és szürke norvég mintás sapka.

A lánynál fekete színű hátizsák, abban iskolai felszerelések voltak.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések