A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy erőkkel keresi a rendőrség ezt a magyar lányt, megvan az oka

A józsefvárosi rendőrök most a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják Zsófit!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen lévő 19 éves Rusai Zsófia Ráhel eltűnése miatt. A lány 2018. december 27-én a VIII. kerületi lakcíméről ismeretlen helyre ment, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Rusai Zsófia Ráhel körülbelül 170 centiméter magas, vörös hajú, kék szemű lány, aki eltűnésekor barna bakancsot, kék farmernadrágot, zöldes-barna, prémes kapucnis kabátot viselt és egy nagy méretű világos válltáska volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rusai Zsófia Ráhel felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések