A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtörnék a hagyományokat? Lehet, hogy György herceg nem követi az apja nyomdokait

Bár még van néhány évük eldönteni, Katalin és Vilmos máris azon gondolkoznak, hogy talán György herceget nem abba a bentlakásos iskolába íratják, ahová apja is járt.
"Kevésbé tradicionális" oktatást szeretne Katalin hercegné ötéves fia számára, így az is előfordulhat, hogy György herceg nem fogja apja nyomdokait követve az Eton padjait koptatni. A hercegné saját volt iskolájába, a Marlborough-ba iratná legidősebb gyerekét, mert szerinte az sokkal jobb környezet egy kamasz számára.


A pár nem szokta megtörni a hagyományokat, de ha a gyerekeikről van szó, akkor nem érdeklik őket az elvárások. Azt szeretnék, ha György hercegnek - és testvéreiknek - volna lehetőségük gyereknek lenni, ezért lehet, hogy másik iskolába íratják őket, mint ahová Vilmos és Harry jártak. A Marlborough egy, a brit gimnáziumok élvonalában lévő bentlakásos intézmény, ahol sok zöld terület és sportolási lehetőség várja a fiatalokat. A magániskolában négymillió forintba kerül egy félév, de cserébe a tanulók vizsgaeredményei kiválóak, nagy részük tovább tanul - Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések