A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lopott szerszámgépeket cserélt telefonra egy csongrádi férfi

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli fiatallal szemben, aki motoros fűrészt és benzines fűkaszát lopott egy ingatlanból. A felételezett elkövető telefonra cserélte az eltulajdonított szerszámgépeket.
A fiatalkorú 2018. szeptember 27-én reggel vitte el a motoros fűrészt a csongrádi családi házból. A gyanúsított ezt egy 56 éves férfival mobiltelefonra akarta cserélni, aki kikötötte, hogy csak akkor megy bele az üzletbe, ha a fiatal még egy szerszámgépet lop mellé.

A feltételezett elkövető még aznap egy benzines fűkaszát is eltulajdonított az ingatlanból, így létrejöhetett az üzlet.
A bejelentéstől számított két órán belül azonban a helyi körzeti megbízott az adatgyűjtés alapján azonosította, majd elfogta a fiatalkorút. Az őt felbujtó férfit is előállították. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók az eltulajdonított szerszámgépeket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak.
A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, majd az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések