A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Legjobb magyarként második a Janovszkaja, Lukács jégtáncpáros

Legjobb magyarként a Janovszkaja Anna, Lukács Ádám jégtáncpáros második helyen áll a műkorcsolyázók Gyakorló Jégcsarnokban zajló Négy nemzet bajnokságán.
A magyar kettőst a lengyel Natalia Kaliszek, Maksym Spodyriev duó előzi meg 3,5 ponttal a pénteki ritmustáncot követően.

Egyéniben a phjongcshangi olimpián szerepelt Tóth Ivett teljesített a legjobban, ő a rövidprogramot követően negyedik a nők húszfős mezőnyében úgy, hogy a háromfordulatos Lutzot elrontotta. A 19 éves versenyző saját bevallása szerint jobban izgult a szokottnál, ezért ronthatott. Hátránya több mint hat pont az éllovas lengyel Ekaterina Kurakova mögött, a dobogótól pedig jelenleg több mint négy pont választja el.

Tóth Ivett mögött Medgyesi Fruzsina az ötödik, neki 2,5 pont a hátránya honfitársával szemben.

A férfiaknál kettős cseh vezetés van a rövidprogram után, Maszljanko Alexander közel tízpontos hátránnyal hatodik, a legjobb tízben pedig még egy magyar van Borovoj Alexander személyében.

A Négy nemzet bajnoksága, melyen magyar, lengyel, cseh és szlovák korcsolyázók indulnak, szombaton a kűrökkel zárul.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések