A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgás: Steven Gerrard Bogdán Ádámról áradozott

A magyar kapus remekül védett a Rangers elleni skót bajnokin, ami mellett az ellenfél edzője, Steven Gerrard sem mehetett el szó nélkül.
A Rangers ellen nem is Bogdán kezdett, hiszen az előző fordulóban hatalmas potyát kapott, ami után kikerült a csapatból, ám a helyére bekerülő izraeli Ofir Marciano megsérült nagyon korán. A kényszercsere után Bogdánnak hatalmas bravúrokat kellett bemutatnia, nem egyszer egy-az-egyben hárított a 20-oros válogatott magyar kapus. A mérkőzésen végül nem született gól, ami nagyrészt Bogdánnak köszönhető.
A meccs után az ellenfél edzője, a korábbi liverpooli legenda Steven Gerrard a következőket mondta a magyar futballistáról: „Egyetlen ember az oka annak, hogy nem nagyszerű győzelemről beszélgetek önökkel – mondta az újságíróknak a szakvezető. – Bogdán Ádámot ismertem Liverpoolból, ha nem is jól. Néha velünk edzett, és ez az ő estéje volt! Hihetetlen, mit produkált a kapuban, kizárólag rajta múlt, hogy nem nyertünk. Négy vagy öt hatalmas helyzetet dolgoztunk ki, de Ádám bravúrjai miatt csak egy pont jutott nekünk. Nem hibáztathatom a csapatomat, mert mindenki mindent megtett, de néha fel kell tennünk a kezünket és elismerni: szembejött valaki, akit nem tudtunk legyőzni.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések