A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Globális nukleáris háborút jósol Putyin, Amerika lépése miatt

A fegyverellenőrzési mechanizmusok szétesése és, emiatt a tömegpusztító fegyverek korlátozásának megszüntetése globális nukleáris katasztrófához fog vezetni, Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint.
A nukleáris háború veszélye jelenleg viszonylag kicsi. Ez köszönhető az évtizedek óta érvényben lévő szerződéseknek, de szerződésekből történő kilépés olyan katasztrófához vezethet, amitől az egész civilizáció, ne adj isten az egész bolygó pusztulásához vezethet – mondta Putyin egy moszkvai konferencián.

Az orosz elnök ezt annak kapcsán mondta ezt, hogy Donald Trump bejelentette, az Egyesült Államok kilép a nemzetközi nukleáris szerződésből, mely korlátozza a rövid és közép hatótávolságú rakéták mennyiségét és hatótávolságát.

Putyin nagyon kiakadt azon, hogy Trump még csak tárgyalni sem akar az ügyről:
“Eddig még nem kerestek meg, hogy tárgyalnának az ügyben,” mondta az orosz vezető, “Nem érdekel? Nos, rendben van. Mi is életben akarunk maradni ezért bebiztosítjuk magunkat. Tudjuk, hogy mit kell tennünk. ” -mondta az orosz elnök.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések