A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellopták Bálint Antónia pénztárcáját, benne a karácsonyi ajándékokra szánt pénzével

Végül egy ismeretlen írt rá, hogy átutalná neki az eltűnt összeget.
Nem indult jól Bálint Antónia karácsonya, ugyanis az egyik plázában ellopták a pénztárcáját, benne a karácsonyi ajándékokra szánt pénzzel.
"Hatvan-hetvenezer forint volt benne, családi pótlék, gyerektartás, meg még valamennyi. Indultam ajándékokat venni. Kértem a segítségeteket, abban bíztam, megtalálja valaki, és visszaadja"
- idézi a Bors Toncsi, aki a lapnak azt mondta, hogy hisz az emberekben és arra gondolt, hogy, aki ellopta talán a gyerekének vesz belőle ajándékot.
"Bármennyi rossz történt velem már az életben, én még hiszek az emberekben. És jól teszem. Amikor ellopták a pénzemet, arra gondoltam, hogy talán aki ellopta, a gyermekének szeretne ajándékot venni, akkor pedig megnyugodtam, hogy egy gyermek vagy több, boldog lesz a tőlem ellopott pénzből. Ezt már nem írtam ki, csak magamat nyugtattam ezzel. Elkönyveltem, hogy nálunk kicsit kevesebb lesz az ajándék, de úgysem ez számít."
- mondta az egykori modell.

Aztán végül mégis boldog lett a karácsonyuk, ugyanis egy ismeretlen ráírt, hogy átutalná neki az összeget, ugyanis nem szeretné, ha a kislánya ajándék nélkül maradna szenteste. Antónia alig hitt a szemének és nem győz köszönetet mondani az illetőnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések