A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Darts-vb: Mensur Suljovic máris kiesett

Nagy meglepetésekkel zárult a PDC darts-vb mai napja, ám a legnagyobb szenzáció egyértelműen Mensur Suljovic búcsúja. 
Délután máris két kiemelt szenvedett vereséget az Alexandra Palace-ban: Luke Humphries hét 180-as sorozatot dobva iskolázta le a 18.-ként rangsorolt Stephen Buntingot míg Chris Dobey 3:0-ra verte a 20. Steve Beaton-t. A 29. kiemlt Jermaine Wattimena szettet sem veszítve győzött Michael Bernard ellen. 

A nap egyik legjobb meccsét Allen Norris és Steve Lennon játszotta. Az utolsó szettben Lennon dobott egy érvéyntelent és Norris végül ezt kihasználva lépett tovább. A harmadik fordulóban ellenfele Gary Anderson lesz majd. 

Cristo Reyes lesz a címvédő Rob Cross ellenfele miután a spanyol kétszettes hátrányból felállva 3:2-re felülmúlta az osztrák Rowby–John Rodriguezt. Szintén döntő szettben dőlt el Mervyn King és Jan Dekker mérkőzése is, a végül a korábbi elődöntős érvényesíteni tudta a papírformát. A kétszeres világbajnok Adrien Lewis magabiztos volt Ted Evetts ellen és 3:0-al lépett tovább a következő körbe.

A világbajnoki újonc Ryan Searle a világbajnokság egyik legnagyobb meglepetését produkálta. A fiatal dartsjátékos ugyanis 3:1-el kiejtette az osztrákok hetedik kiemeltjét Mensur Suljovicsot. Az első szettben még Suljovic tudott győzni, de teljesítménye onnantól kezdve leromlott és végül Searle megérdemelten lépett tovább. 

Végeredmények:

Jermaine Wattimena–Michael Barnard  3:0
Alan Norris –Steve Lennon 3:2
Stephen Bunting –Luke Humphries  1:3
Steve Beaton –Chris Dobey 0:3
Cristo Reyes –Rowby-John Rodriguez  3:2
Mervyn King –Jan Dekker  3:2
Adrian Lewis –Ted Evetts  3:0
Mensur Suljovic –Ryan Searle  1:3

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések