A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az emberek többségének a töke tele van a sok tünciző baromarcú idiótával

Egy olyan levelet kaptunk, ami igencsak tükrözi azon dolgozó, pénzkereső és adózó állampolgárok véleményét a külföldről finanszírozott kormányellenes tüncizésekkel kapcsolatosan! 
Igen, Te, aki diák létedre kiállsz a "proletár munkásosztály" mellett úgy, hogy az életedbe nem tettél még egy szalmaszálat sem arrébb!

Te, aki nyugdíjas létedre alanyi jogon elvárod a zsíros nyugdíjat, de leszarod azt, aki mindezt megtermeli Neked! Te, aki alkoholista létedre, felpuffadt arccal és kocsonyás, kidülledt szemmel fújod a sípot, hogy kidudorodik az ér a nyakadon az erőlködéstől, szembeköpöd a Tőled kérdezőt és halvány lila gőzöd sincs, hogy milyen rendezvényen vagy, mert az életedben 5 percig nem dolgoztál, mert fontosabb volt a pia! Te, aki annyira ráérsz, hogy szétcseszed az adventet, hogy égetni akarod az ünnep jelképét és arcátlan, gátlástalan módon rabolod a gyermekeknek szánt szánkókat! 

Te, aki nem hagysz egy nyugodt éjszakát a rend őreinek, hogy a valós veszélyekre tudjanak koncentrálni, hogy megvédhessék a világ egyik legbiztonságosabbnak kikiáltott karácsonyi vásárát Budapesten, aki füstbombákat és tojásokat dobálsz azokra az emberekre, akik a Te nyugodt életedet is próbálják biztosítani! Te, aki ott fröcsögsz az első sorban és hangoztatod, hogy "értem teszed mindezt" szlogent! Könyörögve kérlek, NE TEDD! 

Nem a véleményed kinyilvánításának jogát vitatom el, nekem is van véleményem Rólad! DE! Nem megyek oda hozzád a térre és nem nyomok az arcodba füstbombát, nem verem szét a házadat, otthonodat, utcádat csak azért, hogy megmutassam erős vagyok! Te nem vagy erős! Te gyenge vagy, mert nem tudod másként felhívni a figyelmet magadra, csak erőszakkal! Mert nem tudsz ésszel és logikusan érvelni, csak böfögni, köpködni, vulgárisan hörögni és bebizonyítani, hogy Te a büdös életbe, soha, de soha nem fogsz a hatalom közelébe kerülni ezzel a politikai mentalitással. 

Hagyd meg nekem kérlek az Adventet annak, ami! A várakozás, a béke és a szeretet pillanatainak! Kikérem magamnak, hogy Te elvedd tőlem az ünnep hangulatát, a készülődés örömét ezzel az ocsmány randalírozással! Amíg Te a tegnapi "tüntibuli" fáradalmait piheged, addig én dolgozom, hogy megtermeljem a nyugdíjadat, az ingyenes oktatásodat, és azt a pénzt, amit az általad odahányt mocsok feltakarítására és a károk javítására fognak fordítani!

Kedves Tüntiző Felebarátom! 

Menj haza, pihenj, öltöztesd a szívedet karácsonyi díszbe, takarítsd ki az otthonod, süss bejglit, és semmiképpen ne túlórázz, mert az ugye árt az egészségnek!

Boldog Karácsonyt!!!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések