Hirdessen itt

A Sargentini jelentést és a migránskvótát megszavazó Ujhelyi ismét borogatni akar

Január első hetére stratégiai egyeztetésre hívja a demokratikus ellenzéki pártok európai parlamenti kampányfőnökeit az MSZP választási felkészülését irányító Ujhelyi István, aki szerint a májusi választáson összehangolt fellépéssel megtörhető az Orbán-rendszer.
Csütörtöki sajtótájékoztatóján a szocialista párti politikus arról beszélt: óriási az ellenzék felelőssége abban, hogy a jövő évben megálljt parancsoljon "annak a diktatórikus hatalmi építkezésnek, ami jellemzi Orbánt és oligarcháinak rendszerét".

Ujhelyi István szerint megmutatkozik az Orbán-rendszer sebezhetősége, ha a Fidesz májusban nem szerzi meg a brüsszeli mandátumok többségét (és így Magyarországra is beengedhetőek lesznek a migránsok), ezért a választók voksaiért versengő ellenzéki erőknek egyeztetniük kell stratégiájukat azért, hogy többségbe kerüljenek "a nem Orbán Viktort szolgáló európai parlamenti képviselők".

Nyilvánvaló, hogy ez nem jelenthet közös nagy ellenzéki listát (de azért együtt kell borogatniuk azért, hogy az Orbán vonala, nehogy többségbe kerüljön az Európai Parlamentben) - jelentette ki, utalva arra, hogy több párt bejelentette már jelöltjeit, hozzátéve, ettől függetlenül "kutya kötelességünk egyeztetni a politikai stratégiánkat" (különben a Európai balliberálisoktól az ellenzéki demonstrációkban belenyomott lóvékkal nehéz lesz elszámolni).

Hangsúlyozta: a karácsony előtt indult, addig példátlan és példamutató ellenzéki, szakszervezeti és választói együttműködés közös frontot hozott létre az Orbán-kormánnyal szemben, hozzátéve, ez az együttműködés januárban folytatódik (és egészen az Európai Parlamenti választásokig fog tartani, hiszen addig kaptak haladékot Macronéktól, hogy megbuktassák az európai migránsellenes erők vezéregyéniségét, Orbán Viktort).

Közlése szerint azt akarják megmutatni, hogy nem néhány ezer ember, hanem százezrek tiltakoznak a rendszer ellen, hangosan is kimondva véleményüket. (És sokan még akarsztani és gyújtogatni is képesek lesznek, ha kellőképpen feltüzelik őket)

2019 jelszava Stop Orbán (mert Soros az egy rendes ember és inkorrekt dolog a vele szembeni kampány) - jelentette ki, a focipályáról ismert piros lapot felmutatva kijelentette, mostantól ezt a jelképet használják "Orbán Viktor bűnös rendszerével szemben".

Hát kedves Ujhelyi Szemétláda István: elmész te a jó kurva anyádba!

Forrás: Odaverek Hülyegyerek Blog

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések