A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szeretnek főzni a férfiak - gyökeres változások álltak be a magyar háztartásokban

Évente több millió nézőt ültetnek a képernyő elé a különböző főzőműsorok, amelyek a magyar háztartásokban is gyökeres változásokat indítottak el: egy friss kutatás szerint ugyanis nem csupán a nők ragadnak otthon fakanalat, egyre több férfi is megpróbál különleges fogásokat készíteni párjának, családjának.

Férjem a szakács

Nálunk már nagyon régóta a férjem főz ránk, amit egyáltalán nem bánok. A hagyományos ételek mellett szeret kitalálni különleges fogásokat is, ilyenkor az ihletet egy-egy főzőműsorból vagy éppen különböző gasztrobloggerektől meríti.

Feleségem főztje a legjobb

Nem esek kétségbe, ha fakanalat kell ragadnom, de a feleségem főztje az enyémnél ezerszer jobb, az biztos. Nem rajongok a puccos ételekért, inkább a hagyományos ételeket szeretem.

Meleg étel várja

A páromnak az a legnagyobb boldogság, ha este hazaér a munkából, és meleg étel várja. Rengeteget dolgozik, így nem várom el tőle, hogy ő főzzön rám. Különben is, a nőnek szerintem a konyhában a helye.

Nem kaptam kedvet

Nem rajongok igazán a főzőműsorokért, de bevallom, olykor azért megnézek egy-egy részt, ha éppen időm engedi. Kedvet viszont még mindig nem kaptam a főzéshez, meghagyom inkább a páromnak ezt a feladatot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések