A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Svédül tanított a nő a migránst, brutális dologgal fizetett érte a bevándorló

Gyerekeinek elrablásával fenyegette, majd brutálisan megerőszakolta Svédországban egy 19 éves szír bevándorló a saját nyelvtanárát. Az erőszaktevő és családja szerint csupán félreértés történt.
Sajtóértesülések szerint a 19 éves migráns hetekig zsarolni próbálta a saját nyelvtanárát a svédországi Nassjö városában annak érdekében, hogy feküdjön le vele. Miután a harmincas éveiben járó két gyermekes anya nemet mondott, a migráns nem sokkal később belökte egy tanterembe, magukra zárta az ajtót és brutálisan megerőszakolta.

Az áldozat szerint a migráns eleinte csak az alakját dicsérte, ám később már obszcén jelzőkkel illette, majd az erőszakot követően azt mondta: nem tudta vissza fogni magát. Később már a férfi és a családja is egyöntetűen azt mondta, csupán félreértés történt. A svéd hatóságok közlése szerinta migránst már ismerték, többek között kábítószerrel való kereskedésen és bolti lopásokon érték tetten a múltban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések