A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sűrű napja volt szerdán a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak

Debrecenben ágyban dohányzás okozott tüzet, Hajdúböszörményben vezeték esett autóra egy ütközés után. 
Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze 4-es számú főúton Ebes közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították azokat. A mentőszolgálat a kisteherautó vezetőjét kórházba szállította.

Huszonnégy négyzetméteres lakókonténer lángolt teljes terjedelmében tegnap délelőtt Kabán, a Kert utcában. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a lángokat. A lakókonténerben ketten éltek, de a tűz idején nem tartózkodtak otthon, így nem sérültek meg.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Hajdúböszörmény közelében. A villanyoszlopot kitörte, a felsővezeték az autóra esett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították. A rendőrség az érintett utat a helyreállítás idejére lezárta. A mentőszolgálat a személygépkocsi két utasát kórházba szállította további vizsgálatra.

Hat méter magas fa egyik ága lehasadt, és a járókelőket veszélyeztette Debrecenben, a Babits Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.
Elgázolt egy embert a vonat tegnap délután Debrecenben, a Tölgyfa és az Ilona utca kereszteződésében a vasútvonalon. A sérült a helyszínen életét vesztette. A megyeszékhely hivatásos egységét riasztották a balesethez. A Nyíregyháza felől érkező menetrendszerűen közlekedő vonaton negyvenöten utaztak, akik nem sérültek meg, egy mentesítő vonatra szállították át őket, melyben a debreceni hivatásos tűzoltók is részt vettek, ezen kívül megvilágítással segítették a rendőrségi helyszínelést.

Hajdúnánáson, a Hunyadi utcában három négyzetméteren a kerti hulladék égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ágyban dohányzás miatt keletkezett tűz tegnap este Debrecenben, a Császár Péter utcában. A lángoló ágynemű az udvarra kikerülve összehordott szemetet is meggyújtott. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések