A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sírunk! Gyurcsányék szerint hatalmas pofont kapott a Fidesz

Az ügyészség szerint nem hazaárulók a Demokratikus Koalíció EP-képviselői, amiért megszavazták a Sargentini-jelentést.
Miután az Európai Parlament képviselőiként Molnár Csaba és Niedermüller Péter megszavazta a Sargentini-jelentést, a fideszes politikusok támadásaira reagálva feljelentették magunkat “hazaárulás” miatt.

„Az ügyészség elutasította a feljelentésünket, ezért panaszt tettünk, most elutasították ezt is. A Legfőbb Ügyészség a döntés szerint bűncselekmény hiánya miatt nem indít eljárást ellenünk; még Polt Péter szerint sem vagyunk hazaárulók” – írja mai közleményében a két EP-képviselő.

A Demokratikus Koalíció szerint méretes pofont kapott a Fidesz: még a Polt Péter vezette ügyészséggel sem sikerült kimondatnia, hogy hazaárulók lennének, akik megszavazták a Sargentini-jelentést. „Ideje, hogy Orbán Viktor is felfogja: hazaárulózhat reggeltől estig, de mi akkor is európai magyar polgárok vagyunk, akik igent mondtak arra, hogy az EU megvédje a magyarokat az Orbán-rendszertől” – zárul a közlemény.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések