A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

KHL: rangadót nyert és ligaelső lett a CSZKA

A CSZKA 3-1-re győzött az SZKA Szentpétervár ellen az orosz bázisú jégkorongliga mai játéknapjának rangadóján és így a fővárosiak lettek a liga legjobba mérleggel rendelkező csapata. 
Hiába debütált az Avtomobiliszt Jekatyerinburg kapujában Andrej Makarov 31 védéssel, a Keleti főcsoportot vezető gárda sorozatban harmadszor is vereséget szenvedett, ezúttal az Ak Barsz Kazany ellen. A címvédő győztes gólját Rob Klinkhammer szerezte. 

A Nyeftyehimik Nyizsnyekamszk hiába lőtt kapura 42 alkalommal is hosszabbításban 4-3-ra kikapott a Metallurg Magnyitogorszktól. A mindent eldöntő gólt Matt Ellison lőtte a 62. percben. 

A Traktor Cseljabinszk 2-0-ra is vezetett a Torpedo Nizsnyij Novogorod ellen, ám amikor Alekszej Petrovot kiállították az ötperces emberelőny során a vendégek fordítottak. A meccset végül 5-3-ra nyerte a Torpedo. 

lja Nyikulin volt a Dinamo Moszkva vezére, a hátvéd duplájának köszönhetően a fővárosiak 2-1-re győztek Szeversztal Cserepovec ellen. 

Sorozatban 12. alkalommal győzött a CSZKA Moszkva, a fővárosiak ezúttal a SZKA Szentpétervár elleni katonacsapat-rangadón bizonyultak jobbnak 3-1 arányban. A fővárosiak ezzel a sikerükkel átvették a ligaelső pozícióját a KHL-ben. 

Végeredmények:

Avtomobiliszt Jekatyerinburg-Ak Barsz Kazany 3-4
Metallurg Magnyitogorszk-Nyeftyehimik Nyizsnyekamszk 4-3 - hosszabbítás után 
Traktor Cseljabinszk-Torpedo Nizsnyij Novogorod 3-5
Szeversztal Cserepovec-Dinamo Moszkva 1-2
CSZKA Moszkva-SZKA Szentpétervár 3-1 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések