Hirdessen itt

Curtis: Majka már nem létezik számomra – Kitálalt az újpesti rapper

Augusztus végén Majoros Péter, azaz Majka nyilvánosan, a közös szegedi koncert közönsége előtt szakított vele, és felelőtlen drogfüggőnek állította be Széki „Curtis” Attilát, aki már tud beszélni a sorsfordító éjszakáról, de interjúnkban azt is elmondta, Emilióval új fejezetet kezdett.
A Curtis & Emilio produkció a Budapest Arénában debütál április 27-én.

Curtis & Emilio. A történtek után igazi erkölcsi elégtétel lehet, hogy a művészneve ezúttal az első helyre került.

Curtis: Nem tagadom, elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk. Mellesleg nem ragaszkodtam hozzá, hogy az én nevem legyen elöl. Rákérdeztem, mire Emilio mondta, legyen így. Egyenrangúak vagyunk. Nem másodhegedűs vagyok, ahogy Peti mondogatta tréfálkozva. Ezúttal valóban két barát lesz a színpadon, akik felesben osztoznak mindenben. A rosszban is, nemcsak a jóban.

Felidézné a helyzetet, ahogy az Aréna felvetődött?

Curtis: Emilio hívott, hogy Guba Gabi producer színpadra akar minket tenni, méghozzá az Arénában. Először azt hittem, hülyéskedik, aztán hármasban vacsoráztunk, és tíz perc alatt megegyeztünk. Akkor új fejezet kezdődött az életemben.

Miért nézett az égre?

Curtis: Mert meggyőződésem, hogy ezt az apukám intézte. Tizenöt éve veszítettem el, azóta vigyáz rám, és hívő embert csinált belőlem.
Emilio képbe kerülése is sorsszerű volt?

Curtis: Abszolút! Sosem felejtem, ahogy először összenéztünk az Édes élet forgatásán, és a következő pillanatban már úgy poénkodtunk, mint azóta is. Ma már úgy megyünk át hozzájuk a kedvesemmel, mintha hazamennénk, és fordítva.

Aréna-buliba csak szponzorokkal érdemes belevágni. Egyik sem húzta a száját?

Curtis: Három céggel személyesen is tárgyaltam, és semmilyen fenntartásuk sem volt velem szemben. Amúgy a balhé óta csak egy bulit mondtam le, de orvos is igazolni tudja, lázas beteg voltam, és már bepótoltam.

Tud még hinni a zenészbarátságban?

Curtis: Talán igen, de Emillel minket nem a show-biznisz hozott össze. Ő volt az első, aki a Majka-ügy után felhívott. Benne nem fogok csalódni. Igaz barát.

Apropó! Hogyan értesült a „Majka-ügyről”?

Curtis: A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott. Az viszont világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik.
Elárulná, mekkora volt a Szeged–Budapest taxiszámlája?

Curtis: Hatvanezer, basszus! Hatvanezer!

Dalszövegben lecsapódott már 18 augusztusa?

Curtis: Le bizony, és hamarosan jön is majd tőlem egy kemény utcarap.

Háromrészes lesz a buli

Első lemezük a koncert napján jelenik meg, és ez képezi majd Curtis & Emilio másfél órásra tervezett koncertjének egyharmadát.

– Három blokk lesz, de mindent közösen adunk elő – magyarázta Curtis, aki hangsúlyozta, hogy a Majkával írt közös szerzemények is felcsendülnek, mint a Belehalok, a Nekem ez jár avagy a Füttyös, de Emilio ismert dalai sem hiányoznak majd.

Forrás: Blikk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések