A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Családi tragédia: brutális kegyetlenséggel végzett feleségével és nevelt kislányával a férj

Döbbenetes kettős gyilkosságot követett el egy férfi Gloucesterben: saját otthonában végzett a feleségével és nevelt kislányával.
A brutális gyilkosság még május 28-án történt, Christopher Boon akkor végzett 31 éves feleségével, Laura Mortimerrel, valamint 11 éves nevelt lányával, Ella Dalbyval.

Az asszony bátran küzdött saját és kislánya életéért, mindkét keze tele volt sérülésekkel, s végül a férfi 18 késdöféssel ölte meg. Nevelt kislányát, Ellát 24 késszúrás érte.

A férfit, aki korábban már bűnösnek vallotta magát, életfogytiglani börtönre ítélték, amiből minimum 29 évet kell ülnie.

A tragédia kiváltó oka a megromlott házasságra vezethető vissza, ugyanis a nő már felkérte a férjét, hogy költözzön el a házból. Ezután kezdtek dulakodni a konyhában, ahol a feleség felpofozta a férfit, aki erre kést rántott.

A férfi maga hívta fel a gloucesteri rendőrséget, amelynek be is számolt szörnyű tettéről. Bevallotta, hogy viszonya volt egy nővel, s ezt követően romlott meg afeleségével való kapcsolata. Ezen kezdtek el vitatkozni, amikor teljesen elborult az elméje, majd elkövette szörnyű tettét.

Forrás: DailyStar

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések