A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Átadták az SBS Kft. automata alapanyag-tároló csarnokát Erdőtelken

A következő években a megújulásra képes kis- és középvállalkozások lesznek a hazai gazdaság és ipar fejlődésének meghatározói - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkára az SBS Kft. automata alapanyag-tároló csarnokának keddi átadó ünnepségén, Erdőtelken.
Pomázi Gyula köszöntőjében rámutatott: az erőgépek, munkagépek és vasúti szerelvények fémszerkezeteit gyártó, megmunkáló, valamint egyedi hegesztett acélszerkezetek előállításával foglalkozó vállalkozás most átadott, mintegy 500 millió forint értékű beruházása gyorsabb szállítást, azonnali rendelkezésre állást és a megrendelők minőségibb kiszolgálását biztosítva jelentősen növeli a cég versenyképességét. 

A tárca az Ipar 4.0 program keretében az automatizáció, robotizáció és digitalizáció fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet, e téren az SBS Kft. fejlesztését mintaprojektnek tekintik, mely az automatizálás, valamint a termelési folyamatok korszerűsítésének jó példája - fogalmazott.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések