Hirdessen itt

A megvalósult multikulti: "fehér szardarabnak" nevezte a latinót a fekete eladó

Rasszista kirohanása miatt rúgták ki a Burger King egyik eladóját, aki egy vita hevében egy latinó családot lefehérezett, majd elküldte őket melegebb éghajlatra.
Nem mindennapi eset történt október 3-án a Burger King egyik miami éttermében. Az étterem mellett, mint az itthon is gyakorta előfordul, van egy ételkiadó, hogy az autósoknak még csak ki se kelljen szállniuk a hamburgerért. Ide tért be egy latinó származású házaspár. Azt kérték, hogy fizessék vissza nekik az étel árát, ugyanis rettenetes higiéniai állapotok uralkodtak az étteremben, az ételükkel sem voltak megelégedve, így jogosnak érezték a pénzvisszatérítést. 

Ekkor jött elő a gyorsétterem egyik fekete alkalmazottja, aki a válogatott sértések mellett azt mondta a családnak – akik amúgy videóra vették az esetet –, hogy
bazdmeg, te dagadt, ocsmány, fehér szardarab, miért nem b888szódsz már meg?"
Az ügy szépsége, hogy a fekete eladót az sem érdekelte, hogy egy csecsemő is ült az autóban, ugyanúgy folytatta a tévesen fehérnek ítélt emberek szidalmazását. Mondjuk nem itt csillogtatta meg diplomáit az eladó, ugyanis azt már nem vette észre, hogy az autóban nem is fehérek ülnek, hanem latinók. Ezt ugyancsak hiába próbálták jelezni az autóban ülő panaszosok, nem hatotta meg a továbbra is aktívan szitkozódó eladót. 

Az eset, ahogy felkerült a netre, óriási botrányt generált, az étterem pedig megpróbálta menteni a menthetőt, elhatárolódtak a színes bőrű alkalmazott kijelentésétől, elnézést kértek a vásárlóktól, a szitkozódó eladót pedig kirúgták - írja a Daily Mail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések