A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

77 milliárd forintos golfközpontot épít Széles Gábor

A golfpálya már ma is népszerű a külföldi golfozók körében, de még tovább fejleszti a zalacsányi komplexumot a magyar milliárdos.
A kelet-közép-európai térség egyik legnagyobb turisztikai fejlesztése lett Széles Gábor tulajdonában lévő a zalacsányi golfcentrum. A 77 milliárd forintos beruházás jövőre egy wellness központ és egy gyógyvizes tó kialakításával, valamint a hozzájuk kapcsolódó lakópark és ötcsillagos hotel építésével folytatódik – írta a Napi.hu. A pályát három évvel ezelőtt 2015-ben nyitották meg, azóta több lakóépületet, klubházat és éttermet adtak át, és hamarosan elstartol egy ötcsillagos hotel építése is, amelyet egy termálvizes tó mellé terveznek.

A külföldi golfozók körében már most is népszerű Zala Springs Golf Resort teljes kiépítése azonban mintegy 77 milliárd forintos nagyságrendet érhet el: ebből ötszáz lakóegységet – lakást és villákat – ötcsillagos szállodát, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat hoznak létre. Jövőre tervezik a wellnessközpont átadását, amelyet a 150 szobás hotel és további lakóegységek követnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések