A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szír menekült: A migránsok azért jönnek, hogy elfoglalják Európát és elpusztítsák a kereszténységet

Egy szír menekülttel készítettek riportot Németországban. A riporter az interjúalany nevét Paul-ra változtatta a védelme érdekében.
“A legfontosabb cél a Vatikán elfoglalása, hogy az iszlám zászlaja lobogjon a Szent Péter Bazilikán” – mondja Paul. A legtöbb menekült nem azért érkezett mert otthon veszélyben volt. A cél egészen más.

Riporter: Akkor mi a valódi ok?

Paul: Az első ok nyilvánvaló, a második pedig a jobb megélhetés. A muszlim vezetők azért küldték az embereket Európába, hogy sokasodjanak. Csak egy isten létezik és az Allah. A többi vallásnak el kell tűnnie – mondja Paul.

A muszlim vezetők egyszerű számítást végeztek és meg vannak róla győződbe, hogy a két-három évtized alatt annyi muszlim lesz Európában, hogy át tudják venni a hatalmat – teszi hozzá.

Riporter: Azt mondja, hogy ez az egész szervezett?

Paul: Igen az egész szervezett, mert Európának fiatalokra van szüksége, de a végső cél a Vatikán elfoglalása, hogy az iszlám zászlaja lobogjon a Szent Péter Bazilikán és a kereszténység teljes eltüntetése és minden kiirtása ami arra emlékeztet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések