A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rengeteget fogyott - Rá sem ismerni a gyönyörű színésznőre

Két hónap alatt jó pár kilótól szabadult meg.
Rengeteget fogyott Balázs Andi. Az ország Kasszás Erzsije a minap büszkélkedett el az eredménnyel, hogy nagy fába végta a fejszéjét, elhatározta: le szeretne fogyni és 30 éves önmagára hasonlítani. Tette mindenzt azért, hogy a ma este induló Csak show és más semmi című műsor ítészeként jól mutasson a kamerák előtt. Két hónapja 10 kilot tűzött ki magának, végül túlteljesítette a tervet.


"Tinédzserkorom óta ilyen al­katú vagyok, amivel nagyon szépen megbarátkoztam. Szeretem a tökéletlenségemet, és kacagni is tudok magamon. Gábor is úgy szeret, ahogy vagyok. De az egészségem, az állóképességem a színpadon motivál, és ezért tenni fogok mindig is. Na meg hogy jól mutassak, és dögös negyvenes legyek három ilyen sármos pasi között, mint Badár Tamás, Richter József és Tilla" – kacagott fel Andi, aki a fogyókúráról is elárult pár részletet.

"Szabina (akinek a módszerével fogyott - a szerk.) jól tudta, hogy nem egy 52 kilós, karcsú lány akarok lenni, hanem az egészség és a jó kondi érdekel. Előkerült a szobabicikli is, és a végén olyan jól ment az egész, hogy a 40. szülinapom után nem sokkal, a show kezdetére a vágyott 10 helyett 13 kilót adtam le" - újságolta örömteli hangon a színésznő a Borsnak, majd hozzátette, szerelme is segített a kilók elleni harcban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Már csak két nap és ez a kétszer két ember beül a zsűripultba. Már csak két nap és hatszor két híresség lép a színpadra. Pénteken este útjára indul a TV2 új produkciója a CSAK SHOW ÉS MÁS SEMMI. Kétszer öt héten át találkozhattok velünk a képernyőn. Nekem személy szerint két dolog jár a fejemben ezzel kapcsolatban. 1. Nagyon szeretném ha olyan szeretetettel fogadnátok amilyen szeretettel készülünk nektek! #apentekamienk /ezt a hastaget most fejlesztettem ki 12 másodperc alatt/ 😃 2. Remélem velem tartotok eddigi életem egyik legizgalmasabb kalandján. A zsűri természetesen a legszebb, legvagányabb, legokosabb, legbarátságosabb,legszigorúbb, legkedvesebb, legzsűribb!😉☺️🙃 #csakshowesmassemmi #zsurivagyunk #tilla #richterjoci #badartomi #balazsandi #tv2 #pentekenkezdunk #apentekamienk #izgulunkbevalljuk
Balázs Andi (@balazsandi) által megosztott bejegyzés,

"Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. Igazi, energikus, jó csaj, pont, mint a 30. szülinapomon, és az a csodálatos, hogy a párommal, Gáborral közösen vágtunk bele és váltottunk életmódot. Ez a közös ügyünk lett, ami még közelebb hozott minket egymáshoz. Neki 14 kilót sikerült le­adni" – árulta el a színésznő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések